Tolppa Kallion Kirkas Galleria Kalenteri

Arkisto: 'Torkkelin Tolppa'

Lenskiduppeli tulokset

Maanantaina 27. heinäkuuta 2020

Leninin puistossa pelattiin 18.7 mestaruusduppeli. Joukkueita oli 12 ja pelattiin kahdessa 6 joukkueen lohkossa.

A1 Petteri&Toni, A2 Jukka&Kimmo, A3 Mikko&Pave, A4 JuhaniM&Micke

B1 Ali&Ilpo, B2 Aura&Pepe, B3 Tuula&Kari

C1 Siru&Jykä

Keskiviikkona 22. heinäkuuta 2020

Ke 12.8. Valaan viideltä, viimeisiä viedään ennen kuin helteet taas iskevät.

Ke 29.7. Näyttäis olevan arskan vuoro tänään kun nämä aamuesterit on nautittu, koko itämeri on pilvetön.. klo 13: jotain räpellysriekaleita viron päällä näkyy pilveilevän, mutta tuskin sattuu valaaseen.

Pe Virallisen totuuden mukaan sateiden pitäis lakata Hakaniemenpuistossa varhain iltapäivällä. Aurinkokin voi pilkistellä, mutta kannattaa pukeutua lämpimästi. Ja seurataan satelliitteja päivän mittaan, ei se sade kovin kaukaa kulje, Lähimmät uhkaajapilvet ovat tällä hetkellä hiidenmaan päällä.

Ke Tänään saamme olla kotona vieraissa poutaisessa mutta melko vilpoisessa säässä. Toivottavasti saadaan myös ei-kilpailullisia pelejä aikaan. Itse ajattelin yrittää kivuta valaskalliolle joskus ennen viittä.

Sunnuntaina 19. heinäkuuta 2020

Kuulemma ois kisaa: “HEIN√Ą 24 Pe 24.7. klo 17:00 Viherniemen kentt√§

Missä tuollainen viherniemen kenttä on? .. ai joo, google on keksinyt kartoissaan nimittää Hakaniemenpuistoa Viherniemenpuistoksi.

Onko noita tiloja tavattu varata? Ei kai haittaa jos t√§ytt√§√§ kaupungin kupongin https://varaamo.hel.fi/resources/awez6czbumoq … siis olettaen ett√§ ajateltu paikka on Hakaniemen puisto (viherniemen kentt√§√§ ei kaupunki tunne)

suuri hajaannus

Torstaina 16. heinäkuuta 2020

Väki on kuulemma alkanut käydä vieraissa! Ei riitä, että itse yritämme hajoittaa porukkaamme keskiviikkoisin, vaan myös ulkopuoliset tahot tekevät myyräntyötä. Valaassa oli vain seitsemän kirkasta, loput kuulemma olivat maksullisissa hurvituksissa sillan väärällä puolella (!) . Vähän oudoksuttaa että hoopetterit ovat valinneet pelipäiväkseen päivän, jolloin on muutenkin kaikille avoin, vuosikymmeniä menestyksekkäästi jatkunut pelipäiväperinne.

Pe 17.7. Lenski

Maanantaina 13. heinäkuuta 2020

Joo, perinnettä jatketaan. Perjantain pelit on Lenininpuistossa. Aina sisäisten kisojen aattona on ollut tapana pelata kisapaikalla. Siellä nähdään!

perjantai

Perjantaina 10. heinäkuuta 2020

Kauniita ilmoja luvattu ensi viikoksi. Kannattaa varmaan jo nyt muistaa että perjantaina, lenskiduppelkin aattona, perinteiden mukaan pelattaneen Lenskillä. Jukka tuskin tarkoitti tuosta perinteestä luopumista, vai kuinka?.

Pe 10.7. Tänään piti olla sateiden suhteen jännittävä päivä, mutta hakaniemen leveysasteelle sattuu taivaalle niin selvä railo, että jopa viralliset ennusteet lupailevat poutaa, ehkä aurinkoakin. Eikä ole liian kuumaa.

Katri Vala ke 8.7.

Keskiviikkona 8. heinäkuuta 2020

Haloo Рmissä jengi Рei satanut, ooteltiin Timon kanssa tovi. Ei tullut ketään.

Keskiviikkona 8. heinäkuuta 2020

Juu, jämäkkää johtajuutta Jukalta.

Eli tänään viideltä katrivalaaseen. Ilmatieteen laitoksen mukaan ei kannata aikaisemmin mennä, ja kuuten asti voi riittää sateita. Noihin ennustekarttoihin kuitenkin yleensä vedellään sinistä väriä aika paksulla pensselillä, joten seurataan tilannetta. Matalapaine pyörii paikallaan kuin papupadan muisto nahkahousuissa. Ehkä puolenpäivän aikaan alkaa selvitä onko sillä mitään aikeita painaa tästä yli ja ohi. (klo 12.30: näyttäisi että sade voi huiskaista lännestä ohi. Jos päälle tulee niin viiden aikaan loppunee. 13.30: ei taida mennä ohi, ja vasta joskus viiden ja kuuden välillä poutaantuu; 15.15: taitaa poutaantua puoli kuuden aikaan. 16.15: toinen aalto uhkaa vähän kuuden jälkeen, lyhyt mutta rankka)