Tolppa Kallion Kirkas Galleria Kalenteri

Arkisto: 'Torkkelin Tolppa'

Talvisarjan 2. kierros pe 4.11.

Keskiviikkona 2. marraskuuta 2022

Kallion talvisarja jatkuu. Runkosarjan toinen peli-ilta on nyt perjantaina 4.11. Kuten aiemmin, pelataan arvotuilla joukkueilla. Yhteensä kolme kierrosta, joista ensimmäinen alkaa klo 17.30. (ilmoittautuminen hallilla viim. 17.15.).

Talvisarja alkaa

Torstaina 6. lokakuuta 2022

Huomenna perjantaina 7.10. Pasilassa. Pelien aloitus klo 17.30. (ilmoittautuminen viim. 17.15.). Arvotut pelit. Kausimaksu (2022-23 talvisarja) 4e/pelaaja. Nähdään hallilla.

ulkokausi jatkuu

Lauantaina 10. syyskuuta 2022

maanantaiksi sääherrat lupailevat kaunniita ilmoja. Joko ollaan talviunilla, vai vieläkö saisi ulkopelit aikaan?
(hyvin saatiin, vaan saatto olla vikoja kertoja)

No

Perjantaina 2. syyskuuta 2022

Huonoa infoa kuulakarnevaalista.

Perjantaina 26. elokuuta 2022

Pahimmat paahteet on kestetty, mutta n√§m√§ ihannel√§mm√∂t eiv√§t v√§ltt√§m√§tt√§ jatku en√§√§ kovin montaa kuukautta (ensi viikon perjantaille ennuste on 13¬įC). Maanantai n√§ytt√§√§ viel√§ kohtuulliselta, Hakikseen! Allitykkiin! Pitk√§hihainen pusero riitt√§nee s√§√§varautumiseksi. Syyskuu, eka perjantai 15¬į, aurinkoa. Viel√§k√∂?

ma 22.8.

Maanantaina 22. elokuuta 2022

Pitkästä aikaa päästään ihan säännönmukaisesti allitykkiin Epäsäännönmukaiset vuorot houkuttelivat väkeä aika huonosti, josko nyt tuttu aika, tuttu paikka toimisi?
V√§itt√§v√§t ettei t√§n√§√§n pit√§isi pahemmin en√§√§ sadella, mutta jotain tutkah√§iri√∂it√§ tuolla suomenlahdella on l√§hestym√§ss√§. Parin tunnin p√§√§st√§ ollaan viisaampia (ja m√§rempi√§?)… eikusta, kieppas kaukaa etel√§st√§ ohi

Kallion trippelin tulokset 20.8.2022, Alli Tryggi

Maanantaina 22. elokuuta 2022

Kisa käytiin 4 jengillä. Alla tulokset:

  1. Ritva Marttila, Mikael Tötterman ja Ali Kajanti
  2. Jukka Repo, Kimmo Parviainen ja Jyri Suksi
  3. Satu Tuominen, Esko Tuominen ja Pekka Niemi
  4. Mitti Lievonen, Matti Lehtinen ja Ilpo Pyörtänö

Onnittelut mitalisteille!

 

juu, perjantai hakiksessa

Perjantaina 5. elokuuta 2022

Maantaina 8.8. eletään jännittäviä aikoja. Saattaapi saavista sadella, suattaapi poutia piellä. Parin tunnin päästä ollaan viisaampia. Itse pääsen vasta puoli viiden aikoihin allitrykkiin (tilasin sateen loppumisen tuoksi ajaksi, sori jos joku haluais jo neljältä aloittaa). Käyn ensin naapurissa pahoinpitelyttämässä olkapäätäni.

[viime perjantai] Näyttäis olevan tulossa paljon väkeä ja paljon lämpöä ja aurinkoa. Neljästä alkaen. Virallinen nimi on muuten Hakaniemenpuisto vaikka google on sen ristinyt Viherniemenpuistikoksi. Myös nimeä Muotopuisto näkee eri yhteyksissä juhlistamassa kuutioiksi leikattuja puita (kuutio on Alvar Aallon keksimä muoto, jolla voi elävöittää tylsää vanhaikaista kaupunkimaisemaa varsinkin lasi/betoniluomuksina, mutta toimii myös puistoympäristössä )