Tolppa Kallion Kirkas Galleria Kalenteri

Arkisto: 'Torkkelin Tolppa'

maanantai 5.6.

Maanantaina 5. kesäkuuta 2023

Pelit alltlitrygissäalkavat joskus neljän ja viiden välilla.

keskiviikko 31.5. allitrygg

Keskiviikkona 31. toukokuuta 2023

Kesän viimeinen lämmin päivä? 18°
neljän jälkeen….

tolppa pystyyn?

Tiistaina 16. toukokuuta 2023

tänään taas neljältä allitrygissä?

Tolppa taitaa vedellä viimeisiään. Samoin ehkä koko vanha maailma. Mennäänkö jatkossa ihan somehärpäkkeillä? autsautsauts.

? tällä hetkellä taas näyttää enimmäkseen toimivan. Luurissa tulee ääkkösetkin oikein, tietsikalla ei… tai googlen chromella tietsikallakin toimii… Jossain on joku bitti kallellaan tai muuten superpositiossa…

tänään neljältä

Tiistaina 25. huhtikuuta 2023

Allitryggiin saatiin trippeli kasaan tiistaina. Taitaa mennä siitä vähintään pari viikkoa pitkälle toukokuulle että päästään taas ulkoviskontaan. Voitonpäivänä, tiistaina 9.5. näyttää jo aika hyvältä… tai voi mennä keskiviikkoon nykyennusteiden mukaan. Perjantaina viimeistään hakaniemessä 17 astetta…

Katri Vala lauantaisin

Torstaina 20. huhtikuuta 2023

hei, Eiran Vesan porukat heittelee Katri Valassa lauantaisin klo 14 alkaen, sinne uskoakseni mahtuu.

Kevät keikuttelee

Keskiviikkona 19. huhtikuuta 2023

Näyttäisi viikonlopuksi tulevan pelikelejä. Perjantaiksi ja lauantaiksi on luvassa lähes 20C lämpöjä. Sen jälkeen on taas räntäkelejä tarjolla. Mieluusti kävisin ulkoiluttamassa kuulia tässä välissä. Uusi ranskalainen rekryytti, Julien, palaa myös halusta päästä kentille. Hagis perjantaina olis luontevaa, mutta voishan sitä vaikka lauantaipäivää aatella (paitsi lauantaina jo vähän viilenee)

kevät!

Keskiviikkona 12. huhtikuuta 2023

Kesäkauden aluksi on hyvä muistuttaa kaikkia siitä, että suuri osa epäonnistumisista petankkissa johtuu kuluneista kuulista, ei suinkaan hulahtaneesta heittäjästä. Nyt on hyvä aika hankkiutua eroon toivottomista reikäkuulista ja hommata uudet kiiltävät ja kolisevat tilalle.

Ihan asian vierestä: oisko kellään myydä käytettyjä kuulia?

Talvisarjan 2. kierros pe 4.11.

Keskiviikkona 2. marraskuuta 2022

Kallion talvisarja jatkuu. Runkosarjan toinen peli-ilta on nyt perjantaina 4.11. Kuten aiemmin, pelataan arvotuilla joukkueilla. Yhteensä kolme kierrosta, joista ensimmäinen alkaa klo 17.30. (ilmoittautuminen hallilla viim. 17.15.).

Talvisarja alkaa

Torstaina 6. lokakuuta 2022

Huomenna perjantaina 7.10. Pasilassa. Pelien aloitus klo 17.30. (ilmoittautuminen viim. 17.15.). Arvotut pelit. Kausimaksu (2022-23 talvisarja) 4e/pelaaja. Nähdään hallilla.

ulkokausi jatkuu

Lauantaina 10. syyskuuta 2022

maanantaiksi sääherrat lupailevat kaunniita ilmoja. Joko ollaan talviunilla, vai vieläkö saisi ulkopelit aikaan?
(hyvin saatiin, vaan saatto olla vikoja kertoja)

No

Perjantaina 2. syyskuuta 2022

Huonoa infoa kuulakarnevaalista.

Perjantaina 26. elokuuta 2022

Pahimmat paahteet on kestetty, mutta nämä ihannelämmöt eivät välttämättä jatku enää kovin montaa kuukautta (ensi viikon perjantaille ennuste on 13°C). Maanantai näyttää vielä kohtuulliselta, Hakikseen! Allitykkiin! Pitkähihainen pusero riittänee säävarautumiseksi. Syyskuu, eka perjantai 15°, aurinkoa. Vieläkö?

ma 22.8.

Maanantaina 22. elokuuta 2022

Pitkästä aikaa päästään ihan säännönmukaisesti allitykkiin Epäsäännönmukaiset vuorot houkuttelivat väkeä aika huonosti, josko nyt tuttu aika, tuttu paikka toimisi?
Väittävät ettei tänään pitäisi pahemmin enää sadella, mutta jotain tutkahäiriöitä tuolla suomenlahdella on lähestymässä. Parin tunnin päästä ollaan viisaampia (ja märempiä?)… eikusta, kieppas kaukaa etelästä ohi

Kallion trippelin tulokset 20.8.2022, Alli Tryggi

Maanantaina 22. elokuuta 2022

Kisa käytiin 4 jengillä. Alla tulokset:

  1. Ritva Marttila, Mikael Tötterman ja Ali Kajanti
  2. Jukka Repo, Kimmo Parviainen ja Jyri Suksi
  3. Satu Tuominen, Esko Tuominen ja Pekka Niemi
  4. Mitti Lievonen, Matti Lehtinen ja Ilpo Pyörtänö

Onnittelut mitalisteille!

 

juu, perjantai hakiksessa

Perjantaina 5. elokuuta 2022

Maantaina 8.8. eletään jännittäviä aikoja. Saattaapi saavista sadella, suattaapi poutia piellä. Parin tunnin päästä ollaan viisaampia. Itse pääsen vasta puoli viiden aikoihin allitrykkiin (tilasin sateen loppumisen tuoksi ajaksi, sori jos joku haluais jo neljältä aloittaa). Käyn ensin naapurissa pahoinpitelyttämässä olkapäätäni.

[viime perjantai] Näyttäis olevan tulossa paljon väkeä ja paljon lämpöä ja aurinkoa. Neljästä alkaen. Virallinen nimi on muuten Hakaniemenpuisto vaikka google on sen ristinyt Viherniemenpuistikoksi. Myös nimeä Muotopuisto näkee eri yhteyksissä juhlistamassa kuutioiksi leikattuja puita (kuutio on Alvar Aallon keksimä muoto, jolla voi elävöittää tylsää vanhaikaista kaupunkimaisemaa varsinkin lasi/betoniluomuksina, mutta toimii myös puistoympäristössä )

Perjantai Hakaniemessä?

Torstaina 4. elokuuta 2022

Kun olen ollut hetken passiivinen kuulan suhteen, niin varmistelen vain. Huomenna on siis pelit Hakaniemessä Viherniemenpuistossa kuten ennenkin? Voisin tulla…

Maanantaina 1. elokuuta 2022

keskiviikko, saunapäivä. saunamatkalla taas pari kuulaa torkkelinmäellä viiden aikaan — aattelin vaihteeksi katsoa miten pengerpuistossa jaksetaan … tuli katsotuksi, vanhat kujeet, ei tartte vähään aikaan katsoa uudestaan.
Perjantaiksi lupaillaan pelisäitä. Kuumanpuoleista, mutta illemmalla voi tulla pari pisaraa helpottamaan hellettä.

lenski

Keskiviikkona 13. heinäkuuta 2022

Helteet helpottavat. Perjantaiksi luvattu poutaa, mitä nyt alkuiltapäivästä ripottelee. (pitää kuitenkin seurata tilannetta, sateita saattaa kaartaa etelästä lisääkin. Ehkä parempi aloitella lenininpuistossa vasta viiden tienoilla… klo 2: nyt näyttäis ainoa lyhyt ryöpsähdys olevan suunniteltu kello neljäksi.. voi pahus, senkin missasivat. Toivottavasti pystyvät edes lauantaiksi toimittamaan tilatun kastelun korkojen kanssa)

Tulokset

Maanantaina 20. kesäkuuta 2022

Onnittelut seuran singelin mitalisteille, mutta missä ihmeessä on Katri Vala – duppelin tulokset?

Kallion singeli

Lauantaina 18. kesäkuuta 2022

Tänään lauantaina miteltiin Kallion singelimestaruudesta Tokoinrannassa.
Raikas merellinen kosteus helli petankistien ihoa. Bongattu mm. ulkomaalainen petankkifani, höyryjuna, meriharakoita ja karo jos toinenkin.

Pölyn laskeuduttua kunniataulukko oli seuraavanlainen:
1. Kimmo
2. Jykä
3. Jukka