Tolppa Kallion Kirkas Galleria Kalenteri

Arkisto: 'Torkkelin Tolppa'

Kes√§ jatkuu …

Torstaina 9. syyskuuta 2021

.. oli t√§ydellinen pelikeli kun ymm√§rsi varjossa pysy√§. Ja juuri sopiva m√§√§r√§ v√§ke√§ duppeliin. Liek√∂ viel√§ kes√§p√§ivi√§ j√§ljell√§, vai meneek√∂ ensi kev√§√§seen … Ke 15.9. Viel√§ saatiin duppeli kasaan kirkaalla saunaporukalla. Varmaan jatketaan keskiviikkopelej√§ niin kauan kun ei pahasti pyryt√§. Viiden aikaan luultavimmin aloitellaan.

Kallion trippeli

Maanantaina 6. syyskuuta 2021

Lauantaina 4.9. pelattiin Kallion Trippeli Katri Valassa. Yhteensä viisi joukkuetta kilvoitteli paremmuudesta aurinkoisessa syyssäässä. Kisat vietiin läpi hyvässä tunnelmassa ja rennossa ilmapiirissä. Kukaan ei ottanut pelejä kuolemanvakavasti ja ns. hampaat irvessä -pelailustakin oltiin aika kaukana. Kiitos osallistujille.

Kunniataulukko:
1. Toni, Pepe, Vahur
2: Jukka, Jyri, Kimmo
3: VP, Minkkinen, Roope

viimeisiä viedään?

Maanantaina 6. syyskuuta 2021

Tiistaina 7.9. torkkelinmäellä aurinkoista, 17 astetta.

Keskiviikkonakin ois pätevät ilmat, ja ehkä saadaan saunamatkalaisista peliporukat kasaan. Hpetin ulkopelit on kai ohi, joten ehkä sinne tulis enemmänkin väkeä.
Perjantaiks ennustavat jo v√§h√§n ankeempaa ja ensi viikolla voi tulla jo r√§nt√§√§…

Torkkelinmäki tänään?

Tiistaina 31. elokuuta 2021

Keli näyttäis kelvolliselta Рonko pelaajia tulossa?

perjantai

Perjantaina 20. elokuuta 2021

Viime perjantaina oli viel√§ t√§ydet kes√§kelit, samoin tiistaikin (31.8.). Sitten tilap√§isesti v√§h√§n viilenee, mutta aurinkoakin pit√§isi n√§ky√§. Perjantaina vatrikkalassa lauantain kisojen kenraalit? Pit√§nee vaihtaa pitk√§hihaiseen, ja sauna voi maistua pelien p√§√§lle. (… s√§√§tutkakuvaan on tullut vihreit√§ l√§ikki√§ … voivat v√§h√§n roiskaista kuuden tienoilla…)

Seura-SM

Maanantaina 16. elokuuta 2021

Kallion Kirkkaasta oli 2 joukkuetta lauantaina 14.8 Valkeakoskella pelaamassa hyvin vaihtelevassa säässä, mutta onneksi aika lämpimässä. Seuroja oli 26.

KAL2 oli hienosti jaetulla sijalla 6. Pelaajat olivat Kirsi Aalto, Mako Aalto, Tuula Ahonen, Ali Kajanti, Marita Railio, Micke Töttermanin ja Pepe Zukale.

KAL1 oli 18. Pelaajat olivat Tomi Friman, V-P Jaatinen, Mika Minkkinen, Kimmo Parviainen, Jukka Repo, Jyri Suksi ja Jyrki Tammisto.

 

Tiistaina 3. elokuuta 2021

Perjantai kolmastoistaispäivä. Hyvältä näyttää, mutta pilviä on riekaleina taivaankatto täynnä, saattaa lykätä pikkukuuroja koska vain. Iltapäivällä olemme viisaampia.

Ti 3.8. n√§ytt√§isiv√§t sek√§ sade- ett√§ helleriskit pienilt√§. Nakkeluksiin torkkelissa! Sama juttu perjantaina 6.8. hagiksessa. Samoin tiistai 10.8. n√§ytt√§√§ ihan kivalta useimpien ilmantietoilijoiden mukaan, puolipilvist√§, parikyt astetta. Tosin “with a couple of showers and a thunderstorm” p√§iv√§n mittaan. … nyt aamulla n√§ytt√§√§ hyv√§lt√§, l√§himm√§t sateet Gotlannissa… puoleltap√§ivin n√§ytt√§√§ viron rannikolla olevan tulossa jokunen pieni kuuropilvi; joskus nelj√§n j√§lkeen voi pari pisaraa tulla… v√§h√§n huonommalta n√§ytt√§√§ taas, puoli kuuden aikaan voi vet√§√§ vetel√§ksi … seurataan tilannetta ….

Hienoa sarjapeliä

Sunnuntaina 1. elokuuta 2021

Kallion Kirkkaassa erittäin hienoja tuloksia sarjoista eilen Järvenpäässä. KAL1 nousi suoraan SM-sarjaan ja KAL2 oli hienosti 4. I-divarissa ja piti paikkansa divarissa.

KAL naiset olivat 3. ja joituvat karsimaan Euraan mitaleista.