Tolppa Kallion Kirkas Galleria Kalenteri

Arkisto: 2007

Maanantaina 31. joulukuuta 2007

Hyvää Uuttavuotta 2008 kaikille Kallion Kirkkaan jäsenille ja tietenkin muillekkin coolisteille kuulisteille!

Huh-huu

Perjantaina 28. joulukuuta 2007

…onpas t√§√§ll√§ hiljaista. Halkesiko kaikki couchonin sy√∂ntiin :) Varpaat lillii t√§√§ll√§ Atlantilla yli 20 asteessa, onkos siell√§ jo hiihtokelit?

Lauantaina 22. joulukuuta 2007

Jyrille synttäripaiväsankarille paljon onnea.

Torstaina 20. joulukuuta 2007

Juho,Mika Paula ja minä ainakin hallilla huomenna.Timoooooo huhuu ja Ahoset myös, Joulupelit vielä ja sitten vasta rauhoittumaan ja Joulua oottelemaan.

Let’s play Petankii !¬†

Torstaina 20. joulukuuta 2007

Tervehdys.Mitenkä Kirkkaan ja muidenkin seurojen jäsenet ovat perjantaina liikkeellä petangin merkeissä näin Joulun alla?Olisi mukava vielä perjantaina siinä viiden korvilla heitellä ja pelata muutama duppeli/trippeli.Ilmoitelkaa tolpalla , itse olen ainakin lähdössä.

Mutta niille jotka eivät pääse paikalle,niin Hyvää ja Rauhallista Joulua.

Juhlaa!

Torstaina 20. joulukuuta 2007

Ajattelin vain kaikille Kirkkaan loistaville t√§hdille toivoa…

 POSSUA!

;-O

Talvisarja

Torstaina 20. joulukuuta 2007

Odotellessa MK:n nettip√§ivityst√§ sarjatilanteesta…

Sarjakärkeä:
1. KariA, 6,00 pistettä
2. Timo, 5,25 pistettä
3. Tuula, 5,00 pistettä
4. Juho, 4,50 pistettä

Mukana on 12 pelaajaa, kaikilla on mahdollisuudet voittoon. Myös niillä, jotka eivät ole vielä aloittaneet! Sarja jatkuu pe 11.1.

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2008!

Tiistaina 18. joulukuuta 2007

Jussi, enpä ole ihan varma tuosta keiden olisi kuulunut olla finaalissa.

Maanantaina 17. joulukuuta 2007

Kiitos Henri siit√§ Tutorial klipist√§, mutta kun kyseinen henkil√∂ on henkil√∂kohtainen oppilaani,niin kait ymm√§rr√§t ett√§ j√§lki “h√§nelt√§” ei kummempaa.Parketin valloitushan ,kuten varsin hyvin muistat sujui¬†meik√§l√§iselt√§¬†n√§in vaatimattomasti sanoen helppoa helpommin,esikuvani Chat Gallovein tapaan jne.

Lyhyt yhteenveto minulta: Matka oli aivan loistava kuten matkakumppanitkin,esim. CDC:t√§ “lainattu” Sami Lukka osoittautui vaan ei¬†hyv√§ksi pelaajaksi, niin tosi kivaksi ja vaatimattomaksi ¬†kaveriksi (10+ meininki√§)¬†ja rennoksi l√§p√§nheitt√§j√§ksi, ei tullut aika pitk√§ksi kaverin kanssa,naurua piisas ja leppoisaa menoa.

Mikkelin halli: No huh huh,olipas kokemus sin√§ns√§ : sis√§l√§mp√∂tila n.9 astetta(lue k√§det j√§√§ss√§,kuulat viel√§ kylmemm√§t,takit ja lapaset k√§dess√§) + valaistus aivan kuin 3 asteen kuulustelusta.Sielt√§ B-sarjan I:n sija¬†= Henri ja Sami ja III:s = sija Jyri ja JussiH ja IV:s sija = Upi ja Jari.Senj√§lkeen kipinkapin sy√∂m√§√§n ja lopulta hotelliin johon saavuimme about klo 22.30.Kamppeet huoneisiin ja √Ąij√§t ja Naiset suihkuun (ei kimppasellaiseen) vaan kukin omissa oloissaan.Senj√§lkeen¬†yleist√§ keskustelua¬†petangista ym:sta hauskasta¬†hotellin tiloissa ainoastaan n.yhden tuopin √§√§ress√§, vaikka aikaa kuluikin hyv√§ss√§ seurassa enemm√§nkin kuin vain tovin verran.

Loppukaneetti Kuusankoski:Nähtävästi väsymys iski lähes jokaiseen , ainoastaa Kokeneet Henri ja Sami jaksoivat pitää pintansa 3:s sija kaavion kimuranttisuuden johdosta.Moraalinen loppuottelu pelattiin jo aiemmin CDC:n Jaksu ja Litti vs. Henri ja Sami.

Kiitos itseltäni kaikille mukana olleille, oli kivaa ja petanki on hauskaa!       

Vive le cochonnet

Maanantaina 17. joulukuuta 2007

Timo, saahan sitä snadia ammuskella! Kuinka paljon siitä on hyötyä, on ihan toinen seikka. Mutta kuten tiedät, pistelasku ja estetiikka harvemmin kulkevat käsi kädessä.

Jos kokeilukuvio tuntuu niin suuuuunnattoman tuskaiselta, voisin ehkä ajatella, että finaalipäivänä kuolevaisuus palautetaan. Ja jos enemmistö talvisarjalaisista sitä toivoo. Mutta ainakin runkosarjassa näillä mennään.

PS. Orjailijoiden kahleet eivät siis ole rautaa vaan puhdasta B-kultaa ja -pronssia? OK!

Eik√§ Kuusaallakaan…

Sunnuntaina 16. joulukuuta 2007

…sitten k√§ynyt ihan parhain p√§in.
Mutta: Hyvää Joulua kaikille ja rattoisaa Uutta Vuotta! Palataan taas asiaan parin viikon päästä

Mikkelissä..

Lauantaina 15. joulukuuta 2007

.. Kallio jätti A-sarjan väliin ja kaappasi B-sarjan itselleen. Henri joutui pistevertailuun ja -3 pisteellä myös Henri B-sarjaan (vain 1 häviö alkupeleissä). Henri voitti B-sarjan, Jyri/JussiH oli pronssilla ja Jari/Upi B:n nelonen. Tsemppiä huomenna Kuusaalle!

snadi

Perjantaina 14. joulukuuta 2007

Saisko sitä jatkossa ampua? Ei me kuitestkaan osuta.

Talvisarjaa

Torstaina 13. joulukuuta 2007

Olli, ehdit hyvin mukaan illan viimeiseen rundiin, jos olet paikalla klo 20. Pelit saattaa jatkua sarjan ulkopuolella viel√§ sen j√§lkeen. Eli ei ole v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ adjusteerata sis√§ist√§ kelloa. ūüėČ

Tuo klo 17.50 on illan ekan rundin alkamisen takia, että ehditään tekemään joukkueet ja saadaan tasalta pelit käyntiin. Viime kerrallakin muistaakseni Jyri tuli vasta toiselle rundille mukaan.

Kuolemattomuus

Torstaina 13. joulukuuta 2007

taitaa jäädä jälleen meikäläiseltä kokematta. Mies on klesana, eikä todennäköisesti mitenkään ehdi hallille kymmentä vaille kuudeksi.

Rysälässä muuten pelit alkoivat aina klo 20. Tottakai siellä töihin mennään vähän myöhemmin (ja minä lähden nähtävästi edelleen vasta keskieurooppalaiseen aikaan), eikä ole ihan yhtä pimeääkään.

Silti:
Iskisikö väsy, jos viikonloppua vasten pelit alkaisivat (ja päättyisivät) vasta vaikka tuntia myöhemmin?

nimim. minenehdikoskaan

Talvisarjaa

Keskiviikkona 12. joulukuuta 2007

…pelataan taas ensi perjantaina klo 18.00 alkaen. Olettehan paikalla 10 vaille, niin saadaan illan pelit sujuvasti k√§yntiin. Tervetuloa!

Linnaan..

Sunnuntaina 9. joulukuuta 2007

..todistettavasti ehtivät POH, vaikka luvattuja tanssin pyörteitä ei nähtykään :)

Uusi viesti

Lauantaina 8. joulukuuta 2007

Vaikka t√§m√§ viesti tuleekin jo muutama p√§iv√§ KK:n Pikkujoulujuhlista, niin tackar o pokkar kaikille l√§sn√§olijoille, + ylim√§√§r√§inen kiitos Sopankeitt√§j√§lle potenssiin ainakin 273 ==>¬†Pasille ja etenkin “Rock Familylle”, l.√Ą√§nrin poppoolle.

Oli hauskaa,nähdään 

Pikkujoulut!

Torstaina 6. joulukuuta 2007

Kiitos kaikille, jotka teitte taas kerran onnistuneet pikkujoulut. Bileet alkoi klo 18 ilotulituksilla. Uutuutena oli mukana maaginen-Rocky, joka tosiaan sai suorastaan ihmeitä aikaan! Mikä lie oli salaisuus :) Ja Pasin gulassikeitto kruunasi illan menyyn. En kehdannut kuvata joulupukin visiittiä, mutta Galleriasta löytyy mallikkaita still-kuvia.

Linkki: http://www.petankki.net/galleria/thumbnails.php?album=80

Pikku joulu terve isin

Keskiviikkona 5. joulukuuta 2007

Jolta in muul ta saiti lta tarttu i min uun kin yhteen kirjoitus sääntö jen täys unohdus. Pitä isi kö hän jatko ssa kirjoitta a näin ja tiputta a taivutus päätteet kin veks pois ja ehkä väli merkit ja? Ois ko cool ia?
Sika hauska a pikku joulu a! :-)