Talvisarja

Ne minun viestini pisteet ovat sellaisia ett√§ jos niiden pohjalta halutaan j√§rjestykseen jotain laittaa, niin alkup√§√§h√§n olisi luontevaa laittaa ne joilla on pisteit√§ paljon. Paitsi jos pisteluvun edess√§ on vaakaviiva (“miinusmerkiksi” joskus kutsuttu), niin isolla pistem√§√§r√§ll√§ kilpaillaan jumbopaikoista, mik√§ on kunniakas kilpailu sekin. J√§rjestykseen laittaminen ei t√§ss√§ vaiheessa ole kuitenkaan t√§rke√§√§.

Tutustu Henri termeihin “rating” ja “ranking”. T√§m√§ on reittausta. Laskut voi katsoa kaavioista (sheet 1 ekalta perjailta, sheet 2 jossa ykk√∂sest√§ siirretyt tiedot pohjana viime perjantailta)

P.S. t√§m√§ minun ohessa laskemani pistesirkus ei ole talvisarja, vaan vain laskentasysteemin harjoitelma. Tonin laskelmat ovat auktoritatiivisia (mit√§ se sitten tarkoittaakin… pahimmassa tapauksessa metallikr√§√§s√§√§ kotiin kannettavaksi…).

Kommentteja ei voi kirjoittaa.