hakaniemi: ohutta yläpilveä

Taas on säidenhaltijoiden kilpailutuksessa jätetty turvarajat turhan nafteiksi.
ja taas 24.5. Sateen todennäköisyys 50%, määrä 0.1 milliä. Kaikkein sokerisimmat saattavat sulaa
… Aurinko rupeaa pilkahtelemaan vasta vähän viiden jälkeen, jolloin moni on jo heittänyt toivonsa. Ihan kelpo pelikeli sieltä kuitenkin näyttää olevan tulossa. Seurailen säätutkaa iltapäivällä, ja laitan tänne tarkentuvia ennusteita… klo 14.50 Sade näyttäisi loppuvan jo neljän aikaan sanoo https://ilmatieteenlaitos.fi/sadealueet-suomessa .. toisaalta kyllä suhteellinen kosteus huiskii sadassa prossassa, joten kyllä sieltä aina silloin tällöin joku pisarakin tiivistyy.

Viiden aikoihin aion hagikseen suunnata… ja suuntasin, hyvät oli pelikelit, ilma puhdata linnunmaitoa, ja onneksi saatiin pelit aikaan. Mutta mistä on pienet petankistit tehty? Pari pelaajaa lisää, niin olis vain kaksi trippelistä puuttunut.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.