perjantain säätiedotus

pe 19.6. Jussi saattaa aattoilla, vaan haitanneeko tuo? Ehdotettu hagista ja lenskin seireenilammmen rantoja. Asiasta voi keskustella täällä, vatsupissa, vaispukissa, eemelissä,… eikö meillä todella ole enempää foorumeita… ke 17.6. katrivala, kelin suhteen kaikki näyttää hyvältä. Pohdiskelen josko kävis sompasaunomassa iltapäivällä ennen pelejä. Pe 12.6. Säätiedotus väittää, että terasseille ei tänään pelien jälkeen mahdu. Jälkipelejä retkituolipussikaljoittelemalla? Tuoleja mukaan! Ke 10.6. ei kaipaa kommenttia, Vatrikkalaan. Pe 5.6. Päivän mittaa lämpenee ja poutaantuu (ja trendi näyttäis jatkuvan pari viikkoa, hellekeleihin asti) . Neljältä hagikseen, sateiden pitäis silloin olla ohi Ke 3.6. Vika lämmin päivä vähään aikaan, kunnes kesä alkaa todenteolla ensi viikolla. Ja pelin jälkee päästäään … miksi niitä kutsuttiinkaan, pöytiä kadunvarressa… joissa sai maistella sitä … miksi sitä kutsuttiinkaan? Ke 27.5. katrivalassa neljältä. Ei taida olla helle-, vilu-, eikä sadevaaraa Perjantai 29.5. hagiksessa, kelit ok, sietämätön helle alkaa vasta ensi viikolla

Kommentteja ei voi kirjoittaa.