suuri hajaannus

Tämäinen aika ja paikka on päätetty erilailla eri foorumeilla. Sateen päättyessä katrivalaassa (whatsup) ja viiden aikaan hagiksessa (tekstiviestilista). Pitäisköhän täällä vielä tehdä joku muu päätös.

Sadepilvet näyttävät käyttäytyvän arvaamattomasti. Yksi sade näyttäis karkaavan koilliseen joskus kolmen neljän aikoihin, seuraava ehkä tulee luoteesta viiden kuuden aikaan, ehkä vain hipaisten hakaniemeä (Valasta en mene vannomaan enkä harppuunoimaan).

Minusta me tarvitsemme lis√§√§ foorumeita ett√§ saataisiin eleganssia p√§√§t√∂ksentekoprosessiin. Ensin kuitenkin pit√§isi saada kaikki nykyiset resurssit tehok√§ytt√∂√∂n. Facebook-ryhm√§n k√§ytt√∂ on unohtunut, siell√§kin tavoittais yhden puolen porukasta. My√∂s nimenhuutoa (“miss√§ luuraat”) vois k√§ytt√§√§, sit√§ seuraa taas joku toinen osaryhm√§. Hallituksen postilistaltakin vois jakaa jotain vaihtoehtoista informaatiota.

Tavoitehan lienee selvä, pitää saada pelipäivinä kirkkaita miehittämään mahdollisimman useita lähialueen kenttiä. Tai miksei laajemminkin suomenmaassa. Joku rajatorppakin (???) mainittu, katse ehkä rajojen ylittämisessä seuraavaksi.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.