Perjantaina pelikeli

pitk√§st√§ aikaa ep√§varma tilanne. Ilmatieteen laitos veikkaa kuuroja kuuden aikaan. Voivat olla oikeassa, mutta hyvinkin saattaa poutiakin. Parin tunnin p√§√§st√§ pystyy ennustamaan paremmin… (klo 14.3) taidetaan pysy√§ kuivina

ke 2.8 lupaavat torkkelim√§elle 17¬į puolipilvist√§… oli ok, pari duppelia saatiin kasaan

perjantai 28.8. normaalit kujeet, hagis viideltä, kesä jatkuu, mutta pusakkaa päälle, voi laskea alle hellelukemien (ja voi tasan viideltä pisaran tirauttaa).

Keskiviikko 26.8. Kesä jatkuu, nyt torkkelinmäen rautapallipuistossa viideltä.

perjantai 21.8. hagis viideltä, suulista,

Tulevat keskiviikot. Vielä on aina vähintään dubbeli saatu kasaan, mutta pieneks on keskiviikkoporukat käyneet. Nyt päätettiin yksimielisesti, että enää ei valaskallioille kiipeillä, vaan jatkossa nakellaan Pallipuistossa. Ne, jotka eivät käy Valassa (?), voivat jatkossakin olla menemättä sinne kunhan tulevat torkkeliin.
keskiviikko 19.8. Valaan. Tosin alkaa herätä epäilys, että valakselle halusivat hoopettereitten kisoissa kävijät. Ehdottaisin että syyskaudeksi (esimerkiksi ensiviikosta alkaen) siirryttäis taas torkkeliin. Se ois tärkeetä myös torkkelinmäen kannalta, ei luovuteta tilaa hörhöille.

perjantai 14.8. Vaikea keksiä mitään syytä olla menemättä hagikseen viimeistään viideltä. Viikko eteenpäinkin näyttäisivät kelit ihanteellisilta.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.