kesä jatkuu

Tulossa on lämmin ja aurinkoinen nakkeluviikko.

ATK Tonille: viideltä.

Pe 18.9. Edelleen ois pelikelia, 15°, arska täysillä messissä. Ailan jälkeiset vielä vähän puhkunee. Arska ja Aila tulee kyllä hyvin toimeen kunhan Esteri ei tuu mustankipeenä sotkeen välejä. … hyvin tarkeni, duppeli saatiin.
Laitatteko jotain kautta viestiä jos oisitte tulossa, porukka jää helpostsi pois kun aattelee ettei muut kummiskaan tule. Mieluiten tänne sitä viestiä, mutta voin minäkin mailaajille välittää. Muuten, jos salasana on kadonnut tai ei oo tunnusta, minäkin voin korjata asian kuunhan pyydätte.

Voi kesä vielä pidempäänkin jatkua, pikkasen lämpenevää on luvattu.

Ke 16.9. 16° 17° ja arskakin saattaa pilkahtaa. Tokkelinmäelle viideltä .. tai ehkä jo vähän aiemminkin että ehtii säälliseen aikaan saunaan… Ainakin pari nakkelijaa paikalla… meitä olikin juuri sopiva määrä.

Voi olla että nyt viedään viimeisiä. Kaikkien myrskyjen äiti tulee vasta torstaina peruttu eteläsuomen osalta, viluista vihmontaa vain huomiseksi.

Pe 11.9. Poutaa luvataan, ehkä suulistakin, mutta pelottaako 15°? Villapaita päälle ja hanskat mukaan, kyllä hagiksessa tarkenee, onhan se äärimmäistä eteläkalliota. .. hyvin tarkeni, oli aika ihanteellinen nakkelukeli, ja hyvät pelit saatiin aikaiseksi.

ke 9.9.: Ei hyvältä näytä, jokohan pitää laittaa kuulat varastorasvaan… Vai koska se talvisarja alkaa? Entäs lähi-ajaksi (su?) jotain muuta?

Kommentteja ei voi kirjoittaa.