Paras tarjous mink√§ l√∂ysin oli: “Mostly cloudy, winds gradually subsiding and not as warm with a touch of rain”. Ripaisunhipaisu kai kestet√§√§n? Ja voi tuo fennoskandian p√§√§ll√§ kiemurteleva sadelohik√§√§rme iske√§ ohikin ja valuttaa vetel√§ns√§ hesarin pohjoispuolella… ja hyvinkin n√§ytt√§is olevan niin k√§ym√§ss√§, ett√§ pyrst√∂ vain pyyhk√§see hagiksen ohitse iltap√§iv√§ll√§… taitaa v√§h√§n osuakin joskus nelj√§n aikaan, mutta aika kevyesti veikkaisisin,,, nyt (13.30) n√§ytt√§√§ ett√§ ainakin nelj√§st√§ viiteen satelee, mutta sitten vois poutaantua… el√§mme j√§nnitt√§vi√§ aikoja; nelj√§lt√§ kyll√§ hagiksessakin ropisee, mutta puoli viideksi voi siirty√§ satelemaan merihaan puolelle…16:20 … hagikseen hetikohtapian … puoli viideksi poutaantui, treenikelit olivat oivalliset, ja melkein singeli saatiin pystyyn.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.