Allitrykkiin oli tullut kaksi puistonpenkkiä.

Allitrykki on ihan oikea nimi, kenttämme on osa Alli Tryggin puistoa, ei koulun piha-alue (https://dev.hel.fi/paatokset/media/att/58/586aea2b9fb4a5474765591a2f3a117ed6c16a7a.pdf).

Rälläkkä ois tietysti ollut parempi nimi. Allin perustama, myöhemmin Rälläkkänä tunnettu Sörnäisten kansankoti oli kyllä nykyisen puiston alueella, mutta hämeentien kupeessa. Suruttomain kenttä ois sekin hyvä nimi, mutta se kuuluu Pengerpuistolle. Kaupungille vois jättää aloitteen että samalla kun muuttavat piritorin virallisesti Jari Sillapään aukioksi, vois pengerpuiston nimetä suruttomain puistoksi.

Koulun ja kentän välissä menevä kulkutie on Kaikupolku, vanhan Kaiun huvila-alueen mukaan joka on kattanut joitain kortteleita hämeentien, agricolankadun, ässänrinteen ja porthaninkadun tienoilla. Kaikukenttä?

Kommentteja ei voi kirjoittaa.